Компоненти ОПП 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

Освітні компоненти, що формують загальні компетентності

Історія України

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Культурологія

Основи правознавства

Основи філософських знань та соціологія

Економічна теорія

Іноземна мова за професійним спрямуванням

Фізичне виховання (фізична культура)

Вища математика

Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Основи екології (Біологія і екологія)

Освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності

Основи генетики та селекції сільськогосподарських тварин

Діджиталізація (інформатика та комп`ютерна техніка)

Розведення сільськогосподарських тварин

Неорганічна хімія

Мікробіологія

Механізація виробничих процесів у тваринництві

Годівля сільськогосподарських тварин

Гігієна тварин з основами ветеринарії

Технологія відтворення сільськогосподарських тварин

Технологія виробництва молока і яловичини

Технологія виробництва продукції свинарства

Технологія виробництва продукції птахівництва 

Конярство

Технології в інших галузях тваринництва:

1.Рибництво;

2.Бджільництво;

3. Вівчарство;

4.Кролівництво і звірівництво

Стандартизація продукції тваринництва

Економіка виробництва продукції тваринництва

Організація виробничої і бізнесової діяльності в тваринництві

Технологічне обладнання цехів по переробці продукції тваринництва

Технологія переробки  продукції тваринництва з основами виробничої санітарії

Освітні компоненти за вибором здобувача освіти

Вибірковий блок 1

Ветеринарно-санітарна експертиза

Технологія кормів з основами кормовиробництва

Менеджмент і маркетинг

Основи бухгалтерського обліку

Вступ до спеціальності

Кооперація АПК

Вибірковий блок 2

Лабораторна справа

Технологія виробництва напівфабрикатів

Менеджмент та маркетинг

Основи бухгалтерського обліку

Вступ до спеціальності

Бізнес - планування в тваринництві