«Технологія виробництва молока і яловичини».

Сайт лабораторії 

Лабораторія з дисципліни "Технологія виробництва молока і яловичини "розташована в технологічному корпусі.

У лабораторії студенти мають змогу набувати практичних умінь і навичок щодо аналізу середніх проб молока його органолептичної оцінки ,визначати густину молока, кислотність ,чистоту молока, вміст жиру і білка в молоці.

У лабораторії представлені муляжі різних порід великої рогатої худоби,лабораторний посуд та устаткування за допомогою якого проводять вимірювання тварин розраховують живу масу визначають вік, статі тварин екстер'єр інтер'єр та конституцією великої рогатої худоби.

Лабораторія забезпечена сучасними технічними засобами навчання є вихід до мережі інтернет що дозволяє студентам проводити відеоконференції онлайн-трансляції перегляд відео та демонструвати звіт-презентації про виконання практичних занять а також проявляти свої здібності у гурткової роботі та в різних проектах.

Лабораторія технологія виробництва молока і яловичини вивчає досвід передових технологій як у молочному такій м'ясному скотарстві.

Регулярно проводяться засідання гуртка відеоконференції організовуються екскурсії у сучасні передові господарства та переробні підприємства регіону.